Over ons - Studio Han Over ons - Studio Han

Iedereen heeft het recht om trots te zijn op wat ze doen. Daar gaat Studio Han voor. Wij staan klaar om jouw verhaal te ontwerpen.

Dit is ons verhaal

Trotse klanten

Wij merken dat de waarden van praktijken, bedrijven en organisaties niet gereflecteerd worden in hun identiteit en communicatie. Deze kans laten liggen, vinden wij enorm jammer. We leven in een visuele wereld waarbij iedereen af gaat op zijn buikgevoel: hoe ziet de website er uit en klopt dit gevoel met wat ik in de praktijk ervaar? Deze perceptie bepaalt mee je geloofwaardigheid en professionele indruk. Het komt er dus op aan om niet alleen inhoudelijk, maar er ook visueel uit te springen. 

 

Studio Han creëert een stralende identiteit met boodschappen die jou op de kaart zetten. Zo kan jouw communicatie stralen, kom je geloofwaardig over en ben jij een fiere vogel. 


Heb je een vraag of wil je graag samenwerken?

Neem contact op


Een team op maat

We zijn een team met een breed netwerk van freelancers. Samen zoeken we voor jou de meest geschikte oplossing. Dit doen we met een grote glimlach en veel goesting. We zijn enthousiaste creatievelingen uit de buurt van Leuven die houden van open communicatie en die doorzetten tot we je net dat tikkeltje extra kunnen geven.

 

Wil je ons team vervoegen?

Bekijk de openstaande vacatures

De gezichten achter Studio Han

Hanne Schoolmeesters // designer // Hanne is een creatieve vormgever met ervaring in het binnen- en buitenland. Met een hoofd vol ideeën begeleidt ze je doorheen het creatieve traject. Ze stelt daarbij de juiste vragen zodat jij je doelen kunt omschrijven én bereiken. Hanne helpt je graag verder via hanne@studiohan.be.,

Ruben Wouters // developer // Ruben is een technische duizendpoot. ‘Onmogelijk’ staat niet in zijn woordenboek. Gebeten door de nieuwste webtechnologieën begeleidt hij je door het technisch gedeelte van jouw project, steeds met oog voor transparantie, performantie en schaalbaarheid op lange termijn.

Wij werken samen met straffe talenten


Verhalenmakers

Tine gaat mee op zoek naar het verhaal achter je bedrijf, merk of dienst en maakt hier een straf, boeiend en authentiek geheel van.


Animatoren - Illustratoren

Els wekt dromen van klein en groot tot leven met haar warme tekeningen. Lisa haar tekeningen zitten vol vriendelijkheid en slaan de spijker op de kop.


Digitale profielen

Ward, Ward en Hendrik maken tools die je werk gemakkelijker én plezanter maken.