De netwerkersestafette: Hanne Schoolmeesters (Studio Han) - Studio Han De netwerkersestafette: Hanne Schoolmeesters (Studio Han) - Studio Han
29.03.2024

De netwerkersestafette: Hanne Schoolmeesters (Studio Han)

Netwerken, het is een van de pijlers van de werking van Voka – KvK Vlaams-Brabant. Maar wie zijn nu de ondernemers die geregeld inspiratie komen opdoen en hun netwerk uitbreiden? Elke maand laten we een van hen aan het woord en vragen we om het stokje door te geven aan een collega-netwerker. Het resultaat? De meest ondernemende estafette van het land!

De tijd stopzetten, alle waanzinnige ideeën in mijn hoofd realiseren, en zo ontelbare kmo’s en vzw’s helpen. Dat zou geweldig zijn!

Hanne Schoolmeesters – Studio Han

Als je een nieuwe vaardigheid zou kunnen kiezen om te leren, welke zou dat dan zijn? Waarom?

Het is niet echt een vaardigheid, maar het liefst van al zou ik de tijd kunnen pauzeren, alle waanzinnige ideeën realiseren die in mijn hoofd spoken en dan terug op start duwen. Zo zou ik ontelbare extra kleine en middelgrote bedrijven, organisaties of vzw’s kunnen verder helpen.

Er is zoveel passie en kennis, maar niet iedereen slaagt erin dit aantrekkelijk de buitenwereld in te sturen. Zo bereiken ze niet altijd hun doelpubliek voor prachtig werk dat nochtans echt wel gezien mag worden!

Hanne Schoolmeesters – Studio Han

Lees het volledige artikel hier.