Word jij onze nieuwe allround grafisch ontwerper? - ingevuld - Studio Han Word jij onze nieuwe allround grafisch ontwerper? - ingevuld - Studio Han
03.11.2023

Word jij onze nieuwe allround grafisch ontwerper? – ingevuld

Leuk dat je interesse hebt in een job bij Studio Han! Deze vacature is al ingevuld, maar stuur zeker je portfolio door naar info@studiohan.be. Dan houden we je op de hoogte als we versterking zoeken voor ons team!

Studio Han maakt fiere klanten. Dit doen we door de uitstraling van gepassioneerde kmo’s aan te pakken. Zo kunnen deze met een sterke identiteit, een stralende website en heldere communicatie naar buiten komen. Bij Studio Han maken we graag tijd voor onze klanten, want samen met hen brengen we hun kracht en passie naar buiten. Zo kunnen zij terecht fier zijn op wie ze zijn en wat ze doen.

Door de sterke groei van Studio Han zoeken wij een gepassioneerde allround ontwerper.

Je werkt op ons kantoor in Rotselaar (dichtbij Leuven) of vanuit jouw home office. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een groot netwerk dat enorm veel passie en goesting heeft voor mooi design en goede digitale producten. Open communicatie en verantwoordelijkheid staan centraal in de dagelijkse werking. Ook jij krijgt de verantwoordelijkheid om projecten van A tot Z af te werken waar je je eigen inbreng en creativiteit in kwijt kunt.

We zijn dus niet enkel op zoek naar iemand met de beste skills om onze lege bureaustoel te vullen, maar een echte versterking van ons team. Een portie kennis is vereist maar je krijgt ook de kans om nieuwe skills aan te leren en je passie voor design verder te laten groeien.

Je kennis

// Je ontwerpt strategisch, conceptueel & creatief. Van nieuwe identiteiten creëren gaat jouw hart sneller slaan. Ook binnen bestaande huisstijlen kun je je uitleven.

// Je ontwerpt zowel voor print als voor digitale dragers. Ook dtp-werk (zetwerk) schrikt jou niet af: websites, visitekaartjes, templates, brochures, laat maar komen!

// Je vertaalt grote en complexe informatie in heldere schema’s.

// Je kent je weg binnen de Adobe Creative Cloud: Photoshop, Illustrator en Indesign kennen voor jou geen geheimen. Ook binnen Figma weet je vlot je weg.

// Je spreekt en schrijft vlot Nederlands.

Je vaardigheden en competenties

// Je hebt reeds 3 – 5 jaar ervaring.

// Je werkt zelfstandig en vlot in teamverband.

// Je bent communicatief: je mond opentrekken om vragen te stellen, is geen enkel probleem. Je denkt actief mee, durft je mening te uiten en onderbouwde alternatieven voor te stellen. Je bent proactief en weet van aanpakken.

// Je bent gedreven en leergierig: je staat steeds open voor een nieuwe uitdaging en de laatste trends opvolgen is een hobby van jou.

// Je bent flexibel, stressbestendig en je kan aan verschillende projecten tegelijkertijd werken.

// Je werkt planmatig en gestructureerd.

// Deadlines vormen voor jou eerder een uitdaging dan een probleem.

// Je bent positief ingesteld en pakt problemen met veel plezier aan.

// Je kan goed luisteren naar anderen en kan overweg met andere meningen.

Mooie extra’s

Ken je iets van merkpositionering, animatie, illustratie, Microsoft Office, copywriting of heb jij een andere skill? Laat het ons zeker weten!

Wij bieden

// Een deeltijds contract van onbepaalde duur (halftijds, 4/5e, te bespreken).

// Een inspirerende werkomgeving met glijdende werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk.

// Een groeiend bedrijf, waarbij veel inspraak mogelijk is. Je wordt een volwaardig lid van het team, waarbij je de kans krijgt om op korte tijd veel bij te leren. In ruil steunt Studio Han op jouw verantwoordelijkheidsgevoel.

// Een leerrijke omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

// Marktconform salaris met extralegale voordelen.

Ons sollicitatieproces

1 // Verbluf ons met je CV, motivatiebrief en portfolio. Stuur het door naar info@studiohan.be

2 // Wij geven je binnen 2 weken een seintje als je op gesprek mag komen.

3 // Verloopt dit goed, dan doen we je een aanbod!

4 // Welkom bij Studio Han! We bekijken samen wanneer je kan opstarten!