De Trotsbon - Studio Han De Trotsbon - Studio Han
20.06.2020

De Trotsbon

Rotselaar steunt de lokale economie met de trotsbon onder het motto #ikkooplokaal. Elk gezin uit Rotselaar krijgt 1 bon ter waarde van €15 die hij/zij kan spenderen bij een lokale ondernemer. Ja, Studio Han doet ook mee!

Wij zijn een nieuwe grafische studio in Rotselaar en leren jou graag kennen. Breng dus zeker een bezoekje en wissel je bon in voor 7 originele Nederlandstalige design wenskaarten naar keuze. Je kan al even een kijkje nemen naar onze kaartjes in onze webshop. Zeg nu zelf, (on)verwachts een kaartje sturen of krijgen, doet écht deugd. Je laat weten aan je familie en vrienden dat je aan ze denkt. Er bestaat geen groter kado dan dat!

Tot en met 31 oktober 2020 kun je de trotsbon in onze studio gebruiken. Design Studio Han bevindt zich in de Sint-Cecilialaan 1, 3110 Rotselaar. Op woensdagvoormiddag tussen 8.30u – 12.30u kan je vrij binnenkomen. Wil je liever op een ander moment langskomen? Geef me even een seintje op 0479 700 643 of via hanne@studiohan.be en we spreken een moment af dat voor jou past (bv. ’s avonds of in het weekend).

Het ruime aanbod ondernemers staat garant voor kwaliteitsvolle producten en diensten, voor persoonlijke service op maat én voor duurzaam winkelen zonder verre verplaatsingen.

Gemeente Rotselaar

Meer informatie over de trotsbon vind je op de site van Rotselaar.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Hanne

PS: de studio zal gesloten op woensdag 24/06, 19/08 en 26/08. Dan zijn we er even tussenuit 🙂 .