Ben jij de digital product designer & developer dat ons team vervoegt? - ingevuld - Studio Han Ben jij de digital product designer & developer dat ons team vervoegt? - ingevuld - Studio Han
15.03.2022

Ben jij de digital product designer & developer dat ons team vervoegt? – ingevuld

Leuk dat je interesse hebt in een job bij Studio Han! Deze vacature is al ingevuld, maar stuur zeker je portfolio door naar info@studiohan.be. Dan houden we je op de hoogte als we versterking zoeken voor ons team!

Studio Han maakt fiere klanten. Dit doen we door de uitstraling van gepassioneerde kmo’s aan te pakken. Zo kunnen deze met een sterke identiteit, een stralende website en heldere communicatie naar buiten komen. Bij Studio Han maken we graag tijd voor onze klanten, want samen met hen brengen we hun kracht en passie naar buiten. Zo kunnen zij terecht fier zijn op wie ze zijn en wat ze doen.

Door de sterke groei van Studio Han zoeken wij een gepassioneerde digital product designer met programmeerskills.

Jobinhoud

Heb jij een niet te doven passie voor het ontwikkelen van digitale projecten? Dan ben je bij Studio Han aan het juiste adres! Er staan tal van websites, maar ook webshops, webapplicaties, apps en software design staan op het menu.

Jouw taak bestaat eruit om een briefing om te zetten naar gestructureerde wireframes. Je zoekt inspiratie, doet stijlvoorstellen en vertaalt deze naar een stralend ontwerp met een goede portie creativiteit. Daarnaast neem je de tijd om het ontwerp tot in de kleinste details om te zetten naar een online omgeving met je coding skills.

Je hebt hierbij oog voor detail en weet dat de succesformule niet het kiezen is tussen ontwerp of technologie. Gebruiksvriendelijke digitale producten zien er stralend uit én zitten technisch goed in elkaar. Ze zijn intuïtief en duidelijk. Hiervoor baseer je je op de principes van UI en UX design waarbij je steeds vertrekt vanuit het standpunt van de eindgebruiker en je je moeiteloos kunt inleven in hun verwachtingen en wensen.

Je werkt op ons kantoor in Rotselaar (dichtbij Leuven) of vanuit jouw home office. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een groot netwerk dat enorm veel passie en goesting heeft voor mooi design en goede digitale producten. Open communicatie en verantwoordelijkheid staan centraal in de dagelijkse werking. Ook jij krijgt de verantwoordelijkheid om projecten van A tot Z af te werken waar je je eigen inbreng en creativiteit in kwijt kunt.

We zorgen ervoor dat niet iedere dag gevuld is met hetzelfde takenpakket zodat je job nooit saai wordt. Dankzij onze uitgebreide klantenportefeuille houden we het steeds boeiend.

We zijn dus niet enkel op zoek naar iemand met de beste skills om onze lege bureaustoel te vullen, maar een echte versterking van ons team. Een portie kennis is vereist maar je krijgt ook de kans om nieuwe skills aan te leren en je passie voor het web verder te laten groeien.

Je takenpakket

// Je vertaalt een briefing naar concrete user flows, wireframes, intuïtieve prototypes en afgewerkte designs volgens de principes van UX en UI design.

// Je bent verantwoordelijk voor het omzetten van de ontwerpen naar een online omgeving.

Jouw profiel

// UX & UI design hebben geen geheimen voor jou: designsystemen, kleuren, vormen, fonts,… zowel op desktop, tablet als mobiel

// Adobe Creative Suite, Figma, WordPress & Divi Visual Builder zijn voor jou dagelijkse kost.

// Je kent de webtechnologieën om je designs om te zetten in een online omgeving: HTML, CSS, JavaScript,…

// Je bent een pas afgestuurde webdesigner met programmatieskills of je hebt al een eerste werkervaring achter de rug. Je hebt alleszins een straf portfolio dat ons overtuigd van je kunnen.

// Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Andere talen zoals Engels, Frans, … zijn een pluspunt maar geen vereiste.

Een lijst van handige extra’s 

// WordPress, Divi, JavaScript-frameworks (Angular, React, Vue.js), GIT, back-end, Jquery, PHP, MySQL,…

// SEO, SEA

// Animatie & motion design

Een andere skill? Laat het ons zeker weten!

Je vaardigheden en competenties 

// Je bent creatief, kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail

// Je kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief

// Je bent nieuwsgierig & communicatief: je doet er alles aan om de problemen van onze klanten en eindgebruikers goed te begrijpen zodat je de juiste oplossing oplevert en waarde voor hen creëert. Je mond opentrekken om vragen te stellen, is geen enkel probleem. Je denkt actief mee, durft neen te zeggen en onderbouwde alternatieven voor te stellen. Je bent proactief en weet van aanpakken.

// Je bent gedreven en leergierig: je staat steeds open voor een nieuwe uitdaging en de laatste trends opvolgen is een hobby van jou

// Je bent flexibel en je kan aan verschillende projecten tegelijkertijd werken

// Je werkt planmatig en gestructureerd.

// Deadlines vormen voor jou eerder een uitdaging dan een probleem

// Je bent positief ingesteld en pakt problemen met veel plezier aan

// Je kan goed luisteren naar anderen en kan overweg met andere meningen

Wij bieden 

// Contract van onbepaalde duur

// Een inspirerende werkomgeving met glijdende werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk

// Groeiend bedrijf, waarbij veel inspraak mogelijk is. Je wordt een volwaardig lid van het team, waarbij je de kans krijgt om op korte tijd veel bij te leren. In ruil steunt Studio Han op jouw verantwoordelijkheidsgevoel.

// Mogelijkheid om door te groeien – the sky is the limit!

// Marktconform salaris met extralegale voordelen

Ons sollicitatieproces 

1 // Stuur je CV, motivatiebrief en portfolio door naar info@studiohan.be

2 // Wij geven je een seintje als je op gesprek mag komen. We voorzien de gesprekken in de loop van eind maart / begin april.

3 // Verloopt dit goed, dan doen we je een aanbod!

4 // Welkom bij Studio Han! We voorzien graag een opstart vanaf april / mei. Later opstarten kan ook, indien je ons omver blaast met je kennis, portfolio of je persoonlijkheid!