Een spiksplinternieuwe website - Studio Han Een spiksplinternieuwe website - Studio Han
01.07.2020

Een spiksplinternieuwe website

Een mooi afscheid

Ik zeg mijn oude website hanneschoolmeesters.be vaarwel. De laatste drie jaren heb ik hard gewerkt, volgde ik verschillende ondernemers-sessie en won ik het vertrouwen van de professionele MijnLeuven-jury om me te laten begeleiden in het BAAS-traject, ondersteund door de Stad Leuven. Ik heb onderweg fantastische mensen leren kennen die me steeds opnieuw inspireerden om verder te gaan. Mijn bezigheid groeide, kreeg een visie, een missie en vond een fantastische partner, Ruben, met wie ik samen mijn dromen achterna kan gaan.

Het verwezenlijken van onze ambitie

Op 5 Mei 2018 uitte ik openbaar de ambitie om Studio Han te lanceren. (Herinner je je dit artikel nog?) Voila, zo gezegd zo gedaan. Ruben en ik hebben hard gewerkt tussen, voor en na onze projecten, maar we zijn heel fier op het resultaat. Wat vinden jullie ervan? Laat het ons weten via Facebook, Instagram of mail.

 

Dankjewel aan onze helden

Voor we onze website publiceerden, zochten we 5 testers die een streng oog wierpen op onze website. Dankzij Tine, Eline, Evy, Stephanie en Phaedra konden we met een veilig gevoel op onze ‘live’-knop drukken. Een dikke dankjewel aan deze helden. Zij ontvangen binnenkort een mooie verrassing.

Volle speed vooruit

We houden jullie graag nog een beetje in spanning. Een aantal mooie projecten krijgen vorm en we delen het resultaat binnenkort graag met jullie!