Word jij onze All round Project Coördinator? - ingevuld - Studio Han Word jij onze All round Project Coördinator? - ingevuld - Studio Han
08.11.2022

Word jij onze All round Project Coördinator? – ingevuld

Leuk dat je interesse hebt in een job bij Studio Han! Deze vacature is al ingevuld, maar stuur zeker je portfolio door naar info@studiohan.be. Dan houden we je op de hoogte als we versterking zoeken voor ons team!

Studio Han maakt als grafische studio fiere klanten. Dit doen we door de uitstraling van gepassioneerde kmo’s aan te pakken. Zo kunnen deze met een sterke identiteit, een stralende website en heldere communicatie naar buiten komen.

Bij Studio Han maken we graag tijd voor onze klanten, want samen met hen brengen we hun kracht en passie naar buiten. Zo kunnen zij terecht fier zijn op wie ze zijn en wat ze doen.

Door de sterke groei van Studio Han zoeken wij een verantwoordelijke project coördinator.

Jobinhoud

Als Project Coördinator houd je de dagelijkse werking van de Studio in de gaten. Jouw taak bestaat erin om enerzijds onze klanten gelukkig te houden, anderzijds om de werking van Studio Han op rolletjes te laten lopen.

Je kent de planningen van onze klanten en je maakt duidelijke briefings voor de vormgevers. Je houdt de deadlines en budgetten strak in het gareel en zorgt dat de planning van de Studio hierop afgestemd is. Je hart gaat sneller kloppen als je de chaos van de dag hebt kunnen herleiden tot een duidelijk plan van aanpak. Meerdere balletjes tegelijk in de lucht houden, daar word je enthousiast van! Tot slot krijg je een kick van structuur en duidelijke workflows.

Je hebt een grote verantwoordelijksheidszin, een oog voor detail en je hecht veel belang aan een open communicatie. Klantvriendelijkheid is één van je kernwaardes. Je bent positief ingesteld en ziet eerder uitdagingen in plaats van problemen. Een voorliefde voor communicatie, mooi design of enige kennis van het bouwen van een website zijn een plus!

We zijn dus niet enkel op zoek naar iemand met de beste skills om onze lege bureaustoel te vullen, maar wel naar een echte versterking van ons team. Een portie kennis is vereist, maar je krijgt ook de kans om nieuwe skills aan te leren.

Nodige vaardigheden

// Je bent uiterst klantvriendelijk. Je kan je vlot aanpassen aan de noden, de vragen en het tempo van een klant. Je kan goed luisteren naar anderen en kan overweg met andere meningen.

// Je werkt gestructureerd en punctueel. Je bent flexibel en je kan aan verschillende projecten tegelijkertijd werken.

// Je kan vertrouwelijk met informatie omgaan.

// Deadlines zijn eerder een uitdaging dan een probleem.

// Je kan vlot meetings leiden en de actiepunten hieruit omvormen tot briefings en planningen.

// Inzicht in lange termijn en korte termijn planningen is kinderspel voor jou, de prioriteiten van de dag breng je moeiteloos aan het licht.

// Je deinst er niet voor terug om het nodige initiatief te tonen en je voelt ook aan wanneer dit kan en/of nodig is. Je bent communicatief: je mond opentrekken om vragen te stellen, is geen enkel probleem. Je denkt actief mee, durft je mening te uiten en onderbouwde alternatieven voor te stellen. Je bent proactief en weet van aanpakken.

// Je bent flexibel om nieuwe software te leren kennen (Notion, Teamleader, Forecast).

// Je bent gedreven en leergierig: je staat steeds open voor een nieuwe uitdaging en de laatste trends opvolgen is een hobby van jou.

// Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Andere talen zoals Engels, Frans, … zijn een pluspunt, maar geen vereiste.

Mooie extra’s

// Ervaring in de communicatieve sector is een plus

// Kennis van Adobe Creative Suite

// Ervaring met WordPress

// Copywriting

// Kennis van social media

// Fotografie-skills

Een andere skill? We zijn benieuwd!

Wij bieden

  • Contract van onbepaalde duur (4/5de met mogelijkheid tot uitbreiding tot fulltime).
  • Een inspirerende werkomgeving met glijdende werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk.
  • Groeiend bedrijf, waarbij veel inspraak mogelijk is. Je wordt een volwaardig lid van het team, waarbij je de kans krijgt om op korte tijd veel bij te leren. In ruil steunt Studio Han op jouw verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Marktconform salaris met extralegale voordelen.
  • Opleiding en ondersteuning van onze huidige project coördinator, een krak in haar vak!

Ons sollicitatieproces

1// Stuur je CV en je motivatiebrief door naar info@studiohan.be

2// Wij geven je een seintje als je op gesprek mag komen.

3// Verloopt het gesprek goed, dan doen we je een aanbod!