Vervoeg ons team als webdesigner / user interface designer - ingevuld - Studio Han Vervoeg ons team als webdesigner / user interface designer - ingevuld - Studio Han
15.03.2022

Vervoeg ons team als webdesigner / user interface designer – ingevuld

Leuk dat je interesse hebt in een job bij Studio Han! Deze vacature is al ingevuld, maar stuur zeker je portfolio door naar info@studiohan.be. Dan houden we je op de hoogte als we versterking zoeken voor ons team!

Studio Han maakt fiere klanten. Dit doen we door de uitstraling van gepassioneerde kmo’s aan te pakken. Zo kunnen deze met een sterke identiteit, een stralende website en heldere communicatie naar buiten komen. Bij Studio Han maken we graag tijd voor onze klanten, want samen met hen brengen we hun kracht en passie naar buiten. Zo kunnen zij terecht fier zijn op wie ze zijn en wat ze doen.

Door de sterke groei van Studio Han zoeken wij een gepassioneerde webdesigner/user interface designer.

Jobinhoud

Gaat je hart sneller knoppen van mooie websites, webshops, webapplicaties, apps en software? Dan ben je bij Studio Han aan het juiste adres! We vertrekken steeds vanuit een sterke identiteit en vertalen dit naar een visuele online ervaring die er goed uitziet én technisch goed werkt. We zorgen ervoor dat niet iedere dag gevuld is met hetzelfde takenpakket zodat je job nooit saai wordt. Dankzij onze uitgebreide klantenportefeuille van zowel start-ups als kmo’s houden we het steeds boeiend.

Jouw taak bestaat eruit om een briefing om te zetten naar uitgewerkte schermen. Je zoekt inspiratie, doet stijlvoorstellen en vertaalt deze naar een stralend ontwerp met een goede portie creativiteit.

Je hebt hierbij oog voor detail en houdt van gebruiksvriendelijke digitale producten die er aantrekkelijk uitzien en duidelijk zijn. Hiervoor baseer je je op de principes van UI design waarbij je steeds vertrekt vanuit het standpunt van de eindgebruiker en je je moeiteloos kunt inleven in hun verwachtingen en wensen. 

Je werkt op ons kantoor in Rotselaar (dichtbij Leuven) of vanuit jouw home office. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een groot netwerk dat enorm veel passie en goesting heeft voor mooi design en goede digitale producten. Open communicatie en verantwoordelijkheid staan centraal in de dagelijkse werking. Ook jij krijgt de verantwoordelijkheid om projecten van A tot Z af te werken waar je je eigen inbreng en creativiteit in kwijt kunt.

We zijn dus niet enkel op zoek naar iemand met de beste skills om onze lege bureaustoel te vullen, maar een echte versterking van ons team. Een portie kennis is vereist maar je krijgt ook de kans om nieuwe skills aan te leren en je passie voor het web verder te laten groeien.

Je kennis

// UI design heeft geen geheimen voor jou zowel op desktop, tablet als mobiel: designsystemen, kleuren, vormen, webfonts, responsive principes, toegankelijk ontwerpen,…

// Je kan design systemen ontwerpen en denkt component based.

// Adobe Creative Suite en Figma zijn voor jou dagelijkse kost.

// Je kan je schermen omzetten naar aanklikbare mockups in Figma.

// Je bent een pas afgestudeerde webdesigner/UI designer of je hebt minstens 3 jaar ervaring. Je hebt alleszins een straf portfolio dat ons overtuigd van je kunnen.

// Je spreekt en schrijft vlot Nederlands. Andere talen zoals Engels, Frans, … zijn een pluspunt maar geen vereiste.

Een lijst van handige extra’s 

// UX-skills

// Basis kennis html/css

// SEO, SEA

// Animatie & motion design

// Fotografie

// Copywriting

// …

Een andere skill? Laat het ons zeker weten!

Je vaardigheden en competenties 

// Je bent creatief, kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail. Je houdt ervan om de identiteit en uitstraling van een bedrijf door te trekken naar een online omgeving.

// Je kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief.

// Je bent communicatief: je mond opentrekken om vragen te stellen, is geen enkel probleem. Je denkt actief mee, durft je mening te uiting en onderbouwde alternatieven voor te stellen. Je bent proactief en weet van aanpakken.

// Je bent gedreven en leergierig: je staat steeds open voor een nieuwe uitdaging en de laatste trends opvolgen is een hobby van jou.

// Je bent flexibel en je kan aan verschillende projecten tegelijkertijd werken.

// Je werkt planmatig en gestructureerd.

// Deadlines vormen voor jou eerder een uitdaging dan een probleem.

// Je bent positief ingesteld en pakt problemen met veel plezier aan.

// Je kan goed luisteren naar anderen en kan overweg met andere meningen.

Wij bieden 

// Contract van onbepaalde duur

// Een inspirerende werkomgeving met glijdende werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk

// Groeiend bedrijf, waarbij veel inspraak mogelijk is. Je wordt een volwaardig lid van het team, waarbij je de kans krijgt om op korte tijd veel bij te leren. In ruil steunt Studio Han op jouw verantwoordelijkheidsgevoel.

// Mogelijkheid om door te groeien – the sky is the limit!

// Marktconform salaris met extralegale voordelen

Ons sollicitatieproces 

1 // Stuur je CV, motivatiebrief en portfolio door naar info@studiohan.be

2 // Wij geven je een seintje als je op gesprek mag komen. We voorzien de gesprekken in de loop van eind maart / begin april.

3 // Verloopt dit goed, dan doen we je een aanbod!

4 // Welkom bij Studio Han! We voorzien graag een opstart vanaf april / mei. Later opstarten kan ook, indien je ons omver blaast met je kennis, portfolio of je persoonlijkheid!