Wist je datjes - Studio Han Wist je datjes - Studio Han
16.03.2020

Wist je datjes

  •  De fusie van de Limburgse balies van advocaten de eerste in zijn soort was, een evolutie waar Studio Han een steentje aan bijdroeg met een fris logo ontwerp dat werd voorgesteld in aanwezigheid van minister van justitie Koen Geens?
  •  Studio Han haar liefde voor ondernemers in thuisstad Leuven moeilijk onder stoelen of banken kan steken? Ze neemt onder meer regelmatig deel aan evenementen van de Stad Leuven en ze voert opdrachten voor haar uit zoals het ontwerp van de Le(j)on-awardshet vormgeven van de visienota van Visit Leuven en het evenement Leuven Hotel Day)
  •  Hanne de mede-oprichtster is van de inspiratie huwelijksbeurs Ya Wij Trouwen?
  •  Studio Han een ontwerpstudio is die de noden van vrije beroepers echt begrijpt? Opgegroeid in een doktersfamilie en samen met een advocaat kreeg Hanne Schoolmeesters al van meerdere artsen en advocaten te horen dat ze met haar logo en website ontwerpen perfect aanvoelde wat voor deze doelgroepen een geschikte identiteit is.
  •  Studio Han een lettertype ontwierp dat door Professor Devroye van Mc Gill University werd opgenomen in een gespecialiseerde IT fonts-database?
  •  Hanne Schoolmeesters van Studio Han zich inzet voor het goede doel door het geven van lessen grafische vormgeving bij de weekendscholen van Tada?
  •  Werken bij Studio Han bijzonder gevarieerd is? Van de creatie van een online ledenplatform voor een vzw, tot het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website voor een medisch schoonheidssalon, van springlevende geboortekaarten of festivalcommunicatie tot een logo ontwerp voor een kinderen- en jongerencoach, een saaie dag bij deze Rotselaarse ontwerpstudio? Nooit, never, jamais. 1 ding hebben al deze projecten gemeen: ze zien het wederzijds belang in van een stralende identiteit: jij kan er fier op zijn en de mensen blijven je herinneren.